Efter regn kommer solsken

 
Tack solen för du kom just idag när jag behövde det. Startade med kaffe och måla naglarna på altanen. Vi har varit på sjukhuset och de har tagit massor av prover ( ej fått svar på alla dem) sedan även EKG, ultraljud på hjärta, puls m.m för hon varit så trött men allt tyder tack och lov på att Elin har fått flera virus på rad i flera veckor. Nu hoppas vi på det och det känns bättre idag och Elin vill gå till skolan imorgon. Det känns hoppfullt i alla fall, även om blodtrycket var lite lågt. Alla vanliga blodvärden är bra.
 
 
 
 
 
Kuddar här 
 
 

Nagellack min sommarfärg på tårna här (adlink)

 
Nu lämnar vi detta för en stund och hoppas det vänder för nästa vecka ska vi till New York…..tjohooooo….. och vi måste tro att det ska bli bra nu. Jag är glad för den här dagen gått bra än så länge och Elin ser fram emot att troligtvis kunna gå till skolan igen och snart åka på sin drömresa. Att leva i nuet och kunna ta en dag i taget underlättar så mycket. 
 
 
 
Skor här, kläder här , och glasögon här (adlinks) 
 

Det är sommarvärme ute 26 grader och jag har outfit från Boomerang Linköping blus här och kortbyxor här ( samarbete) äntligen kan man börja klä av sig lite även om jag inte ligger och solar. 

 
Ta hand om er alla fina läsare, tack för ni finns och är så snälla mot oss
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Efter regn kommer solsken”

  1. Oooo vad lugn jag blev och glad för er hela Familj. Jag har tänkt på er hela dagen och måste erkänna att jag väntade länge innan jag vågade gå in och läsa vad Du skriver idag. Vad skönt, Tack gode Gud, Ja , jag prata ofta med högre makter och Ber om alltmöjligt, men IDAG var min bön extra viktig, Ville såå att ni skulle få gooa nyheter, just nu me Konfirmation och resa å allt annat skönt som kommer med Sommaren. Önskar ER en finfin weekend och njuter av allt du skriver och berättar, Du vet väl om att Ni är värdefulla för oss läsare!Kram, Cicci mitt i Mjölby!

  2. Ibland undrar man över orättvisan när en person drabbas av så mycket :(. Why Why Why? vill man skrika och slå, låta ilskan och frustrationen gå ut över något annat.
    Skönt att ni verkar komma iväg till NY.
    Fina bilder, som alltid 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *