Tulpaner i kruka

 
Nu ska Lotta upp och dricka kaffe och pynta lite här med kalasgrejer. Tycker det är mysigt att vakna först av alla och vara upp en stund. Innan Elin fick leukemi var jag uppe på kvällarna och ibland nätterna och jobbade men det orkar jag inte längre. Jag somnar mycket tidigare nu och vaknar tidigare istället.
 
 
Kruka här 
 
I orangeriet håller mina tulpaner på att slå ut, lite väl tidigt men det gör inte så mycket. Jag behöver lite blommor nu också att titta på och de säger att värmen är på väg också. Ska nog ut och plocka in lite snödroppar och kvistar också och sätta på borden.
 
Kram Lotta
 
……………………
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Tulpaner i kruka”

  1. Hej
    Våren är min bästa tid på året, då lammen föds här på gården och när jag kan börja med att plantera både det ena och det andra….för att sedan se det sticka upp ur jorden. Njut av dagen.
    Kraam Ingela
    lantlivpaliljegarden.blogspot.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *