Sötaste påskäggen och påskbilder

 
Jag har tänkt att jag ska fota lite påskbilder framöver. Några recept på bakverk, lite blommor och höns. Mina reportage jag gör läggs som i en bildbank och så skickas de numera ut i hela världen. Till dessa bilder ska jag ha dessa vackra äggen också från Ellis Corner ( samarbete ) 
 
 
Dessa ägg är ju så söta som små smycken i sig själva. De kommer bli så fina på mina påskbilder. Du hittar dem HÄR . Det närmar sig med vår och påsk och allt underbart som ligger framför oss. Vill köpa massor av vårblommor och plantera men det är för tidigt. 
 
 
Blommor här och ägg här 
 
Idag på morgonen när jag kom ut till orangeriet sken solen och jag städade hönshus. Så himla lycklig när jag får gå där och skita ner mig och hönsen blev så glada. De har ett speciellt läte då. Önskar ni kunde få se och höra dem. 
 
Ikväll är jag i Linköping och ska fota och handla Reko mat, känns så bra att komma igång med det. Jag vill ha kött från en gård nära där jag bor. Ni ska få höra mer om det senare.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sötaste påskäggen och påskbilder”

  1. Jamen, JA!!! Det har jag faktiskt inte tänkt på – att det snart är PÅSK!!! 😀 Har kämpat på med att upptäcka de allra minsta tecknen på vår i antågande, vilket har gått si så där de senaste dagarna när det mest har varit vinterväder och dunderförkylning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *