Sol och ljusblå matta

 
Solen lyser idag och jag ska fortsätta jobba ute. Min man skulle köpa en olja till betonggolvet som vi ska ha så det inte dammar så mycket där inne i rummet i skolan så jag fortsätter med det en annan dag. 
 
 
Mina fina matta hittar du HÄR
 
Idag ska det groddas potatis och nya frön ska planteras osv. vi får se vad dagen bjuder på. Min fikagäst kunde tyvärr inte komma för jag måste hämta Elin vid tåget den tiden och mannen skulle till frisören. Det går inga bussar här ut på landet längre så det är tur att jag jobbar hemma innan ungarna kan få körkort. Lite bökigt men vi hjälps åt och jag älskar mitt lantliv. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sol och ljusblå matta”

  1. Hej Lotta!

    Tack för en inspirerande blogg, Följer dig varje dag och har gjort så i flera år, känns alltid bra att tit!a in hos dig även om du ibland skriver om jobbiga saker. Nu till min fråga, byrån ni har i sovrummet, var har ni köpt den? Ha en bra dag! Mvh Maria i Örebro

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.