Necessär med namn

 
Idag har jag fart runt som en tok så nu är det skönt att sitta på ändan. Philip är så duktig på matlagning så han följde med till affären och handlade maten med mig, det var snällt. Han ska laga maten imorgon till alla våra gäster, kan säga så här att vilken mat som helst duger inte så han gör det helst själv:) Jag älskar smakerna han har på sin mat. Ska fota maten så ska ni få se vad det blir. 
 
Jag har inte visat min fina necessär som jag fick av Elin när jag fyllde är i februari med namn på. Den hade hon kommit på själv och så himla personlig och fin och finns här . Så nu har jag två stora fina necessärer. Den andra har jag haft ett tag och finns hos men jag tror den är slut där nu.
 
Hoppas ni får en skön helg, jag är redan kvällstrött så jag ska nog hoppa i sängen snart.
 
Kram Lotta
 
……………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Necessär med namn”

 1. Så fin!
  Jag beställde en STOR skärbräda där till alla hjärtans dag, med mitt och makens namn. Blev såå nöjd!
  Ha det fint i vårsolen Lotta!
  Kram
  Jenny

 2. Fina båda två men en fundering, hur får du plats med de i väskan när du är på resande fot? Jag har en snygg, stor tycker jag, men den är mindre än dina. Stoppar jag ner den i väskan så är det på nåder att jag får plats med resten. Jag har en sån där hård kabinväska när jag reser.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *