Längtan efter penséer på trappen

 
 
Jag var så sugen att köpa penséer till trappen igår, men det var tur att jag väntade med det för nu ska det bli snö. Det är lätt att man är lite ivrig nu i början men det brukar ju bli många bakslag och vi är ju bara början på mars så jag får snällt vänta ett tag till. 
 
Igår köpte jag äntligen en jättestor växtbelsyning som jag ska ha över bordet och mina plantor. Det går åt mycket ljus för att plantorna ska bli kraftiga och ska jag nu lägga tid att odla från frön så ska det vara ordentligt tänker jag. Den här kommer jag ha användning för i många, många år. 
 
Vi får se vad dagen bjuder på. Killarna ska mecka med Bug rider för Philip fyller 15 nästa helg och det är snart moppekörkort som gäller. Jag har inga måsten så jag tar dagen som den kommer.
 
Kram Lotta
 
……………………..
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Längtan efter penséer på trappen”

  1. Ja det är ljuvligt med vårblommorna, men väntar nog som du säger lite. Till runt påsk. Jag får ock skaffa höga krukor då jag har en labrador som äter upp dom. Ha en fin dag, kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *