Jag känner sådan glädje för det

 
 
Jag fick så mycket energi i helgen och nu har jag skrivit en lista så jag ska få mycket gjort av det jag vill göra både här hemma och i företaget. Ska skjutsa min kära dotter som är ledig och studiedag till tåget för hon ska vara med sina vänner. 
 
Tänk att i helgen kunde jag vara med mina tjejer, killarna i huset var på hockey, ut och åt och bodde på hotell och Elin var på fest och hos en kompis. Jag känner sådan glädje för det. Tänk att vi får ha det så här bra och få se sina barn ha roligt är underbart. 
 
 
 
Jag har så mycket trevligt att se fram emot och det är viktigt för mig. Man får skapa sin vardag så man trivs med den. När Elin var sjuk kunde vi inte det då fick sjukdomen styra, men nu finns inga hinder. Det blir en bra dag och jag ska fånga den nu och njuta av den. Att det är snö ute hindrar inte mitt goda humör, jag vill inte ge min hjärna tråkiga tankar. 
 
Den här vackra buketten har min vän Jeanette gjort, hon jobbar på Blomsterkompaniet i Vellinge och är grym på blommor. 
 
 
Kram Lotta
 
……………………….
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Jag känner sådan glädje för det”

  1. Hej smulan… Men ååå vilken härlig helg du haft och vilken vacker bukett! Hon är verkligen duktig.
    Å vad våren kommit långt hos er.. här vräker snön ner i dag…
    Å snart ses vi…ååå vad jag längtar efter den energiboosten..;)
    Kraaaaaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.