Hall och fotografering

 
 
Tjohoo så kul det blir idag! Ska hoppa i duschen nu och fixa ordning mig och sedan åka och fixa lite mer blommor innan Cecilia kommer och ska fota mig. Jag får bilder att ha i mitt företag och hon får bilder till sin bildbyrå. Två flugor i en smäll 🙂 så har vi ju så kul! Hon är grymt duktig på så mycket så jag lär mig så mycket av henne också. 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
 
Takampa finns ej längre, matta här, lykta här, byrå Ikea, tapet Morris seaweed, tavla Desenio, lampa här, portfölj här och väska på byrå här (adlinks) 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Hall och fotografering”

  1. Men ååå va spännande vännen… ni komemr få en underbar dag!
    jag har jsut suttit o läst titt peppiga träningsinlägg en gång till…
    Känns lite motigt i dag men snart sticker jag och lunchsimmar..;) Tack för det! Bara gör´t! 😉
    Kraaaaaaaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *