Fredagsfeeling och fin till våren

I samarbete med Deval
 
Nu ska jag vara hemma i tre dagar och har inget bokat, tjohoo så skönt det känns. Igår sålde jag ett fint reportage till Härligt Hemma också så i år kommer ni får se lite mer av mina reportage i olika tidningar och idag kan jag ta lite ledigt. Måste göra nya framöver också men jag hänger gärna här på bloggen istället. Har kanske blivit lite lat, fast å andra sidan har jag rätt mycket annat att göra. 
 
 
Å nu har jag fått visa lite nya vårnyheter från Deval igen. Jag har blivit kär, helst i den här blusen. Den är verkligen vår och sommar för mig. Älskar kvaliten i den sådär mjuk och skön och så mycket Lotta. Den kostar 249 kr och du hittar den HÄR . 
 
 
Jag valde att lyfta ett par vita linnebyxor till den för 199 kr och finns HÄR. Gillar den här avslappnade stilen. Känns fräscht med vitt till. Byxorna finns i flera färger som blått HÄR och sandfärgade HÄR
 
Sedan har Deval mycket annat fint så kolla in deras sida, jag har handlat där ifrån i många år. 
 
Ja det får bli ett av mina fredagstips. Nu ska jag köra ungar till tåget och sedan börja dagen med en kaffe. Det blir att gå här och plocka och fixa ordning i mitt hem. Har funderat på att jobba ute med att fylla pallkragarna men de säger att det ska bli snö. Ja vi får se. Kanske mest ska lata mig, det kanske inte är så dumt det heller 🙂 Har i alla fall tackat nej till lunch med vänner för jag behöver vara hemma lite. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Fredagsfeeling och fin till våren”

 1. Älskar din blogg. Så nära oss " vanliga" människor. De vita byxorna är ju lite lösa i modellen. Hur är storleken då. Har du din vanliga strl eller ska man välja en mindre strl

 2. Hej!
  Det är kul att läsa din blogg😊
  När du gör reportage hemma, är det även text till som du skriver?
  Tänkte mest var du får inspiration till texten från.
  Jag har också beställt från Deval tidigare. Kanonbra!!👍💕

 3. Hej,
  Tack för tipset om blusen och byxorna. Har nu beställt hos Deval och väntar med spänning på leverans.
  Gillar också att läsa din blogg och njuter av dina fina bilder.Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *