Det blir en bra dag

I samarbete med Boomerang Linköping
 
Suddig Lotta, bjuder jag på 🙂
 
Dags för månadens massage idag, men den här gången ska jag göra kroppsbehandling istället på p.a.u.s. Sedan blir det en tur med lite ärenden som jag brukar göra, titta in till Linköpings trädgårdshandel för lite blommor till bordet och till Boomerang som har medlemserbjudande idag i butiken och lämna kläder. Skrivaren behöver färg, lite mer kaffebönor osv. Det blir en bra dag.  
 
 
Sedan får det bli en tur till Norins för på lördag ska jag ha mitt bloggtjejgäng från Linköping och Örebro här och då ska det drickas bubbel, badas och ätas lite gott igen. Här ska vi inte spara på krutet 🙂 
 
 
Idag är det klubbdag på Boomerang kolla in hemsidan HÄR 
 
Kappa här, jeans här, tröja här, sjal här och glasögon finns i butik 
 
Nu får det gärna bli lite sol igen, skulle sitta fint tycker jag.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det blir en bra dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *