Barcelona, en månad kvar

Samarbete Modesto & Adlinks
 
 
 
Idag fick jag ett meddelande från mitt tjejgäng, en månad kvar till Barcelona. Wiee vad kul. Det vi som umgåtts sedan vi var små och pratat om en sådan här resa i flera år. Om en månad åker vi. Gud vad jag längtar! Jag var ju i Barcelona när jag var på träningsresa för några år sedan och det var en vacker stad, ska bli roligt att få uppleva den igen. 
 
Har nya sommarskor från Modesto HÄR  och en ny klänning hänger på en galge i garderoben. Med min fina väska och ett par glasögon tror jag det blir fint tillsammans i Barcelona.
 
 
Nu ska jag ut och vattna i orangeriet och sedan ärenden. Ska bli regn senare i veckan så nu ska jag passa på att göra klart i lite mer i köksträdgården några dagar. Har massor av plantor som ska sättas om och nya frön som ska i jorden så idag blir det besöka många växthus för lite inköp. Ska nog passa på att fota bilder till agenten också när jag ändå ska plantera. I helgen blir det tjejmiddag igen, wieeee. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Barcelona, en månad kvar”

 1. hahaha hallå raring…
  Du bara roar dig du…;) 😉 😉

  Jag har också varit i Barcelona på en tjejresa en gång men jag fick ingen bra erfarenhet alls…
  Jag gick bara runt o var rädd att bli rånad..:(
  kanske ska prova en gång till men med annat sällskap..;)
  Supersnygg kommer du ju vara i alla fall i de där skorna, väskan o brillor…å HÅRET…tja…kanske att du ska ta en klänning också då…..fniss..
  Kram på dig och vattna på!
  Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *