Vaxat ben och Elins nya frisyr

 
Tröja HÄR ( samarbete) 
 
Nu får ni följa med på en dag när vi har det bra, Elin och jag. En dag vi längtat efter väldigt mycket. Helst Elin. En dag när hennes hätta skulle bort och hennes eget hår skulle få bli nya frisyren med lite hairtalk.
 
 
Först så blev det en tur till bästa p.a.u.s och vaxa benen, har aldrig gjort det tidigare. Kändes helt okej och gjorde inte alls speciellt ont. Visste inte att man skulle spara ut 1.5 cm men det gick bra. Allt kom bort och jag blev supernöjd. Nu slipper jag raka benen på ett tag, så skönt till sommaren. 
 
 
Sedan blev det en frappe mocka på Mac Donalds , Elin och jag älskar dessa. Inte så nyttig kanske men vi tyckte vi var värda det. En tur till Boomerang och lämna kläder och sedan lunch.
 
 
Sedan skulle Elin äntligen ta ut hairtalken och få bort hättan. Å här ser ni hennes egna hår. Ser ni så långt det växt och kvaliten är så fin och påverkas ingenting av tejphåret. Det är 10 månader sedan hon tappade håret sista gången och nu har det vuxit så här långt. Hon använder ett superbra schampoo kan tipsa om en annan dag. Elins hår vill gärna locka sig lite. 
 
 
Elin ville ha lite längre där fram så man färgade hennes hår lite och satte hairtalk framtill och lite där bak. Amanda på Studio Leander är grym. Det var första gången som hon tog bort en hätta och satte bara hairtalk i ett kortare hår som Elins och det blev så bra. Nu slipper Elin stå och knäppa på den här varje dag och att håstrån sticker ut. Nu är allt ett tillsammans. 
 
 
Å så här fint blev det. Kan ni förstå att mammas hjärtat stannar lite av se hennes så här fin. I sitt egna hår och sin egen frisyr, över två år har hon väntat på det här. Över 4000 kr kostade det men det får det vara värt som min man sa, vad gör man inte för sina barn. 
 
Nu ska jag fixa middag till oss och jobba resten av kvällen. 
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Vaxat ben och Elins nya frisyr”

 1. Va bra att läsa att det inte gjorde så ont o vaxa benen… väntade på en resention om det 😀 då kanske man skulle boka in en tid. Ja går till paus på massage o fixar bryn o fransar. Bra ställe med trevlig perSonal!
  Så kul att läsa att livet går åt rätt håll för er! Hejja er, ni är värda allt gott. //Linda

 2. ja men yes va snygg elin är!!!

  – å passar så bra i den kvinnliga tuff/mjuka frisyren, så fin!!! helt plötsligt är det inte en liten jänta längre…hmm vi mammor har det inte lätt men vilken lycka, både för dig Lotta och Elin allra mest, va säger man…men ett GRATTIS kanske funkar 😉 puss å kram på er mina stjärnor///Mia

 3. Din dotter är ju en naturlig skönhet och den snygga frisyren förstärker ju bara hennes vackra utseende
  Hår är viktigt för alla kvinnor och tack och lov att det finns hjälp att få.Hoppas att ni får en lång och skön sommar hela familjen.

 4. Hej,
  Jag får riktig gåshud, så fin Elin blev.
  Hon är så vacker och verkar vara en härlig tjej.
  Ni är väldigt lika, vackra båda två.
  Önskar er en härlig sommar.
  Kram
  Minken

 5. Hej!
  Så fantastiskt underbart för er att ni kommit till den här dagen! Elin blev så jättefin i håret, jag kan tro att det värmer mammahjärtat ❤️. Jag har följt din fina blogg med dina inspirerande bilder ett bra tag nu, och tycker du är fantastisk som lyckats med det trots er situation. Kram till er alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *