Findus har fått sy

 
Igår upptäckte vi att Findus hade skurit sig på magen så då blev det akuttid hos vetrinären. Han fick sy tre stygn och får gå i tratt nu ett tag. Han är som en liten hund och följer mig vart jag än går. Jag har en del ärenden idag men Elin får ta hand om honom och han fixar både kissa inne och äta och såret ser fint ut så det verkar gå bra.
 
 
Vaser HÄR (adlink)
 
 

Jag ska träffa några gamla vänner ikväll och käka lite middag tillsammans på stan och det ska bli så trevligt. Bästa att sätta fart så jag får lite gjort. Ha en toppenfin dag!

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Findus har fått sy”

  1. Halloj!
    men ååå stackars liten…trattar är verkligen inget kul…
    Vilka fina vaser och va mysigt med middag på stan..
    Saknar dig vännen vi måste boka in nåt snart!
    Kraaaaaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *