En rosa flamingo och ett klädtips

 
I samarbete med Evry day style 
 

 Klänning HÄR och glasögon HÄR (adlink) 

 
Jag kollar aldrig vädret om det inte är något speciellt och blev så glad idag av att få sol. Har städat i skolan, skickat bilder till Tyskland och njutit en stund i poolen på min rosa flamingo. På med klänning och sandaler från Evry day style, ny butik för mig som har massor snyggt HÄR  
 

 
Väska HÄR och Bikini HÄR
 
 
Skor HÄR
 
Det var träning att bara blåsa upp den. Vi har ju bestämt att mannen ska betala virket och jag ska betala inredningen, en flamingo får tillhöra inredningen tycker jag 🙂
 
 
Finns många olika badleksaker även för vuxna men jag valde en rosa flamingo HÄR (adlink) 
 
 
Kan du ta en sådan där tjusig och graciös bild philip? …hi,hi
 
 
Nere vid poolen är det så slitet men snart börjar vi bygget av nytt golv som kommer bli stort och ända fram till trappen. Det blir ett grått och vitt plank med pergola, lyse i trädäcket och växter osv. Längtar!
 
Nu har Philip gjort en drink till mig som jag ska få och jag ska ut och njuta av solen en stund igen och vattna.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En rosa flamingo och ett klädtips”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *