En egen stund med henne

 
Philip åker till Liseberg idag så jag har haft lite mys med Elin på eftermiddagen. Jag har tackat nej till att åka och fota reportage för Elin har så låga värden på hb och annat och då vill jag bara vara hemma. Det har svängt så mycket och jag behöver lugn och ro. 
 
Vi åkte till sjön i byn och satt där en stund och bara myste i solen. Då var det toppenfint väder. Jag har även trimmat gräs och grejat ute på förmiddagen och då var det också fint. Skulle fota lite bilder också som ni får se en annan dag. Har även fotat denna väskan till Louise Interiör. Alltså dör så snygg. Finns HÄR (typ samarbete) 
 
 
Mobilfodral nyhet hos iDeal, med koden LOTTA i kassan 20% HÄR (samarbete) 
 
 
Väska här 
 
 
Skor liknande här ( adlinks) 
 

 
Sedan blev det en lunch på stan också i ösregnet, jösses vad det regnat! Nu ska jag bara jobba lite och ha det bra inne. Passar bra att få lite gjort vid datorn när det ändå regnar och härligt med fredagkväll. Om det blir fint väder hade vi tänkt att duka lite fint i orangeriet med jordgubbar och glass. 
 
Ha det bra
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En egen stund med henne”

  1. Hej.
    Vilka härliga bilder du har tagit, riktigt snyggt. Jag började läsa bloggen din och kunde inte sluta läsa den. Ser fram emot nya inlägg.

    Ha en trevlig helg.

    Kram Sandra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *