Badsäsongen är här

I samarbete med Sunkini
 
Har ni badat ännu? Jag drömmer om sommarstuga vid vattnet och sparar till det så jag hoppas kunna bada mycket framöver. Älskar vara vid vatten .Vi var ju vid sjön häromdagen och tänkte om jag skulle få till ett dopp. Nej jag väntar nog ett tag till 🙂 När jag var liten då var det fin sandbotten här, men nu är det fullt med växter. 
 
 
 
Nej bada för nog bli i poolen ett tag till, i poolen är det 25 grader 🙂 
  
Idag tipsar jag om Sunkinis badkläder som släpper igenom soljus och torkar fort. Viktigt att smörja hela kroppen innan man tar på sig dem. Finns i massor av snygga färger och så och sarong tycker jag är så bra när man är över 40 år 🙂 
 
 
Nu får mina läsare 100 kr rabatt med koden Lottasunkini ( gäller juli ut) per köp.
 
 
Ha en solig och fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Badsäsongen är här”

  1. Vilka sköna bilder 😉 nytt för mig att den släpper igenom sol ljus, perfekt då blir man ju fin allover liksom, puzz å kram på dig♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *