Till stan en sväng

 
 Idag ska vi till stan en sväng Elin och jag. Elin ska plocka ögonbryn och färga fransar på p.a.u.s och jag skulle haft massage men får vänta till penicillinkuren är över. Philip har vill hellre vad med kompisar och då får han göra det. Elin har lågt hb, under 100 så hon kan bara göra några få saker för hon orkar inte gå så mycket. Vi måste planera men det går bra, vi vet att det är mindre än 5 mån kvar nu på behandlingen. 
 
 
Favoritkostym kavaj och byxor Country dreams  
 
 

Idag visar jag några av mina favoritsaker som jag använder just nu, ytliga saker men som också skänker glädje på sitt sätt. Ni är många som läser här, olika åldrar och olika intressen. Jag försöker bjuda lite på allt, precis som mitt liv är. Ibland lantliv, ibland flärd, sorg, glädje,…ja lite av hur livet ser ut för oss. Just nu är det rätt ok. Väljer aktivt varje dag att tänka positivt för att få ut det bästa av dagen, inte alltid lätt men det underlättar. 

 
Ha det gott och ni är bäst mina fina följare
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Till stan en sväng”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *