Ta hand om kroppen och svar på frågor

 
Igår hade jag en lång stund i badrummet med att måla tånaglar, smörja in mig och bara ha det skönt. 
 
 
Just nu använder Dermalogica, fick tips om dessa och tycker de är jättebra. Jag kör annars lite olika, tycker det är kul att prova lite olika saker och finns på nätet .  Jag använder en rengöring, olja som man droppar i ansiktet och så lite eye lift runt ögonen. Blir så fin huden av dessa. Är duktig med krämer och använder i stort sett alltid kräm både natt och dag. Använder krämer i olika prisklasser och prövar mig fram. 
 
 
När jag var hos frisören så tipsa hon också om sådan här spray att färga lite i benan om man inte vill färga varje gång. Går bort i duschen men super att spraya lite om man inte vill visa sina grå hårstrån och bara ha lite. Måste tipsa er tänkte jag. Jag visste inte att det fanns.  Jag har light brown och tar lite i benan om jag ska bort och vill vara lite extra fin. 
 
 
Sedan har jag fått frågor på Elins hår som växt så mycket och hon använder ett schampoo som stimulerar hårtillväxten. Hon tycker själv att de hänt mycket på håret sedan hon började men den och schampoot är också omtalat hos andra cancerpatienter. Så tips till er på det också. Finns HÄR 
 
 
Okej det var lite morgontips från mig, återkommer snart med lite annat. Ska ut och pynta i skolan snart så karlarna ikväll får lite tjusigt i skolan. 
Kram Lotta
 
 ———————–
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ta hand om kroppen och svar på frågor”

  1. Hej!
    Har en fundering kring hårsprayfärgen, tror du att den skulle fungera att spaya på ett större parti där håret är väldigt tunnt? Min bästa vän har genomgått strålbehandling av en hjärntumör och får inte tillbaka sin vanliga hårväxt igen, så hårbotten lyser igenom där det är som tunnast. Vore toppen om det här skulle fungera. Kram

    1. Hej, jag tror säkert det kan funka med rätt färg. Bästa vore kanske att besöka en frisör som kan testa så man ser hur det ser ut. Lycka till. Vet hur det känns med tunt hår. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *