Lunch i solen

 
Igår dukade jag lunch på altanen och bjöd på biffar med mozarella och soltorkade tomater. De blev goda och till det en sallad med melon. 
 
 
Biffar: Nötfärs, ägg, soltorkade tomater. riven parmesan, mozarella, svartpeppar, örtsalt. Blanda ihop biffar och stek i smör. Häll i lite paprika, squash, sparris och bryn och ringla över lite honung och till det en sallad med melon
 
 
Porslin HÄR (adlink) 
 
 

Idag fortsätter vi med altanbygget, det blir stoooort. Min man har bestämt storleken och ja det kommer räcka och bli över. Han betalar virket och jag möbler och buskar. Ja vi har ju pengarna ihop men jag har nog gjort en bra deal tror jag 🙂 Återkommer med bilder, nu blir det jobb här på morgonkvisten.

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lunch i solen”

  1. Heeej smulis…
    Men ååå vad ni fixar o grejar…det blir sååå fiiint allt ni gör. Vinkällaren is to die for och det där pooldäcket kommer också bli magiskt…det blir ju allt ni sätter händerna i..;)
    Härligt att Findus är piggelin igen och jag hoppas din hand är det med. Å den där maten ser supersmarrig ut. Bästa bästa när man kan sitta ute ju. Kraaaaaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *