Lite av varje och kattbiten

 
 
 
Elin är fortfarande risig och katten får inte gå ut med tratten och för stygnen så igår tog vi selen en sväng. Det gick ju toppen till en början, men jag hade inte satt den så hårt runt halsen fast han har en superbra sele så han rymde. Lyckas få tag i honom men höll nog för hårt så han fick ont i stygnen och bet rejält tag i min hand. Aj,aj kan man säga. Förstår ju att han längtar ut, han blir demprimerad av att sitta inne och sover mest. 
 
 
 
 
Svullen hand 
 
 
Jag åkte ju och tränade x-fit men kände att det svullna ganska fort så jag ringde till sjukvårdsupplysningen när jag kom hem. Efter två timmar och 4 mil till sjukhuset var jag redan hemma igen med stelkrampsspruta i armen och  penicillin i 10 dagar. Så snabbt och smidigt det gick och precis så när sjukvården är som bäst. Får inte jobba hårt med armen på tre dagar, så bloggare sa han var ett bra jobb, om jag inte håller på att lyfta tungt osv Kommer inte sjukskriva mig, har aldrig gjort det och bara krångligt när man har eget företag, jobbar hellre med bloggen på heltid.
 
 
Men idag blir det lite mer stillsam aktivitet. Plockar här hemma, tvättar och fortsätter tömma garderober, dricker kaffe och beställt mer porslin.
 
Ja men då vet ni läget, lite mer stillsamma aktiviter i tre dagar, ta hand om Elin som är risig, katten som inte får gå ut  och njuta av mitt lantliv. Det är underbart nu med allt det vackra ute. Ska fota lite mer köksträdgården, det har hänt så mycket. I veckan ska vi åka och handla till altanen, mannen håller på med vinkällaren och om en vecka har han semester. 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lite av varje och kattbiten”

 1. Hoppas att katten blir bra och din hand.
  Kommer själv ihåg när man gick ut med mammas katter i sele när vi bodde i lägenhet.
  Det var ingen höjdare tyckte dem, så de lyckades rymma. Man själv fick slänga sig över dem, då dem inte var vana att vara ute heller.

 2. Så vackert skåpet är. Och hoppas Elin snart mår bättre. Om jag var du hade jag låtit en sjukvårdskunning person kolla handen som blev biten av katten. Just kattbett har en otrevlig tendens att orsaka blodförgiftning. Men du gör som du vill såklart.

 3. Å det var bra att du ringde.. Min svärmor blev biten förra sommaren av en katt och fick ed rådet att åka in. Men hon blev väldigt djupt biten så de fick sy eller tejpa med. Sen vart det krångel mad rätt antibiotika så hon fick infektion… Hua hu, så bra att du ringde och fick hjälp snabbt.
  Hoppas Elin kryar på sig nu <3
  Kraaaaaam

 4. Hej! Stackars lilla Findus förstår han saknar att få gå ut. Bra du fick spruta & sånt. Hoppas du snart är bra i handen igen. Att Findus snart oxå är ok igen. Och givetvis att Elin snart mår bättre. Kram på er.
  Helene.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *