Trodde det skulle bli en latdag

 
 
Soffa Trademax, kuddar här och här 
 
Jag trodde detta skulle bli en latdag om man tänker hur jag kände mig när jag vaknade. Vi har varit så sega här mest hela julen känns det som. Kroppen måste kanske få vara lite trött ibland. Jag märker att jag behöver vara ute varje dag. Blir så mycket gladare och piggare när jag får vara ute och gå, jobba i trädgården eller göra något kreativt. Igår ställde vi in restaurangbesöket å var hemma istället, det var lika mysigt det. Vi åkte på natten och hämtatde Elin som var på fest, älskar kunna hämta ungar på fest. Älskar att mina barn får ha kul!
 
Idag blev det att dammsuga bilen. Den ska in på service, besiktas, en skada ska lagas och nya sommardäck ska fixas för sedan ska den säljas till min nya bil kommer. Så mycket pengar ska läggas på bil framöver, tråkiga pengar men det ska rulla och funka känner jag.
 
Nej nu ska jag fortsätta jobba, säkerhetskopierar bilder, slänger bilder och skapar nya mappar osv och så har jag fixat bokföringen. Känner sådan glädje inför nytt år, börjar tom. känna att jag vågar sätta lite nya mål. Har börjat röja lite här hemma också, så imorgon blir det återvinningen igen. 
 
Ha det fin fint!
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Trodde det skulle bli en latdag”

  1. Läser ikapp och vill bara krama om dig igen. Du är fantastisk Lotta! Och du bjuder på så mycket inspiration mitt i de tuffaste tider av livet. Fastän ni haft mycket fint även under 2015 och -16 så hoppas jag att 2017 blir det bästa någonsin, det är ni värda alla fyra!
    Kram Camilla <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *