Trädgård på landet

 
 
Att kunna öppna dörren och kliva ut i trädgården på landet är guldstund för mig. Idag var dessutom sol och som vår ute igen. Helt underbart. 
 
Det var någon som undrade vad jag gör ute i trädgården så här års. Det finns hur mycket som helst att göra, alltid. Idag har jag tagit bort alla granar, belysning, städat uterummet, plockat pinnar, matat höns, tömt krukor osv.
 
 
 
 
 
 
Vi bor stort och har en stor tomt att ta hand om och då finns det ju alltid något som behöver göras. 
 
 
 
 
Solen idag har gett mig massor av energi. Vill knappt gå in.
 
 
 
 
 
Ha en mysig kväll
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Trädgård på landet”

  1. Vilket härligt väder ni har. Vi har lite snö och inte så kallt, men ändå vinter. Trädgården är i vintervila, men lte kvistar har jag plockat och det mesta av julbelysningen är nere, eftersom vi har så mörkt här ute på landet får lite vara kvar. Roligare för flickorna med lite belysning når de skall till skolan. Älskar att jobba i trädgården och vi skall ta ner några gamla träd så snart finns det mycket att göra. Idag blev det inte riktigt som vi planerat. Jag skulle vara hemma och baka lite och min man skulle hugga i skogen, men på morgonen fick vi ett samtal av vår ledsna dotter som är på fotbollscup. De sov i en skola och imorse när de skulle till första matchen var hennes nästan nya nikeskor borta, fanns ibara ett par gamla och söndriga på en annan våning och hon hade ju bara fotbollsskorna. Vi bestämde oss för stt åka de 12 milen och ta med ett par gamla par skor och försöka reda ut vad som hänt. En flicka från ett annat lag hade tagit dem, men efter lite påtryckningar av ledarna lämnade hon tillbaks dem. Synd om flickan som inte har fått lära sig rätt och fel och vi vet ju inte vilka omständigheter hon växer upp i, så vi ibara tackade henne för att hon lämnade tillbaks dem…Huvudsaken vår dotter fick tillbaks sina skor. När vi nu en gång var där såg vi på sista matchen innan vi åkte hem. Iblandblir det inte som man tänkt , men istället fick jag och min man egen tid i bilen, vi åt på restaurang och kunde trösta en ledsen dotter och skorna kom tillbaks👍😊😊Kanske lärde sig flickan som tog dom också att det lönar sig att vara ärlig, kan ju hoppas på det. Ha en fin kväll❤️ Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *