Stekt halloumi och sallad

 
 
Världens enklaste lunch fick det bli igår, stekt ekologisk halloumi och sallad. Älskar ost i alla former och så gillar jag när det går fort. Idag har jag däremot fiskgryta kvar som mannen lagade igår. Mums.
 

 
Nu ska jag iväg och fixa mina naglar, så kul det ska bli. Johanna som gör dem har blivit som en nära vän till mig och jag älskar disktutera med henne, hon är så bra. Mina naglar är så fula också så det ska bli roligt att få dem fina igen, sedan blir det jobb vid datorn i eftermiddag. Har en lista att gå igenom och bocka av , har tex. inte skrivit traktamente för två år som jag behöver gå igenom, milen på bilen osv. och så x-fit ikväll och utvecklingssamtal med sonen. Livet rullar….
 
 
Mobilfodral här  (adlink)
 
Jag är också lite galen på min telefon som bara dör, fler som har iPhone6S som bara stänger av sig för det är kallt. Måste ladda den hela tiden för den ska starta, grr inte kul, kan inte använda den ute alls när jag är ute. Älskar iphone men sakerna ska funka. Använder min telefon som arbetsredskap hela tiden. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Stekt halloumi och sallad”

 1. Hej!

  Å, jag har precis samma problem med min Iphone 6S. Den dör hela tiden och varnar för lågt batteri fast man kan ha jättehög procentsats. Men min dör även vid lite andra random tillfällen, var i USA nyss och där passade den på att lägga av lite hipp som happ. Mycket irriterande då man ju faktiskt är beroende av telefonen för att kunna bestämma med de andra i familjen var man ska mötas osv, ett stressmoment att aldrig riktigt veta om man kan bli nådd. Var i Stockholm i helgen, en improviserad resa, bara jag och äldsta dottern. Och med tågbiljetterna i mobilen (ingen skrivare hemma) är det med en portion pirr i magen – ska telefonen vara samarbetsvillig så jag kan visa biljetten för konduktören 🙂

  Jag kikar in till dig och säger hej, för på sätt och vis jobbar vi med liknande saker. Fast jag är helt "grön" och tycker det är så fint av dig att du generöst delar med dig av en hel del tips och trix, och att du inte ser andra som konkurrenter utan som kollegor. Den inställningen gillar jag!

  Ha en fin dag, kram A

 2. Min bror har samma problem med sin IPhone och även han använder den mycket i jobbet. Hoppas det ordnar sig ändå 🙂 Tack för din mysiga blogg!
  Kram Mia

 3. Exakt samma med min iPhone 6s. Trodde att det var fel på min, men då finns det fler med samma "problem". Den stänger av sig utomhus och den går inte att starta igen utan laddare, fast den kan vara nästintill fulladdad. Superirriterande när man vill fota mm utomhus. Kram Jenny

 4. Hej, köp en "powebank" – ett externt batteri som du kan ha i väskan och ta fram när detta händer. Finns överallt, bara att fråga. Lycka till! /Lisa

 5. Hej!
  Min Iphone 5 gör likadant och tänkte därför köpa 6an men nu när jaghör att 6S är lika så får jag tänka om. Snälla berätta sen om 7an funkar bättre utomhus. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *