Som en prima ballerina

 
Mobilfodral här 
 
Jag har berättat att det var ett fel på min iPhone6 med batteriet, så den ska jag lämna på måndag så byter de batteri på den. Det var ett fel som inte jag kunde rå för. Jag kände ändå att jag använder min mobil så mycket i företaget så jag uppdaterade till en 7:a från Dialect i Linköping och ska sälja den andra. Jag säger bara det, vilken skillnad. Den här håller batteriet så bra och bilderna blir jättefina m.m Jag är jätteglad att jag bytte. 
 
 
Necessär här, fodral här och klocka här 
 
Då fick ju bli lite nya fodral från iDeal och en hållare till bilen. Jag gillar dessa massor att de är magnetiska och passar ihop med fodral och hållare till bilen m.m Praktiskt och snyggt. 
 
 
 
Ikväll har jag varit på pub i byn en stund. Har äntligen fått så mycket energi och glädje i kroppen med både träning och mat så jag ville inte förstöra det med alkohol, så ikväll har jag kört nyktert. Jag försöker komma in i ketos och nu känner man sig som en prima ballerina även imorgon. Ja man kan ju bara dricka ett glas också, men jag kunde lika gärna köra bil. 
 
Kram Lotta
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Som en prima ballerina”

  1. Fina bilder och fodral!
    Och på tal om alkohol så har jag bara druckit en gång på snart fem år (och jag fyller snart 26). Ibland är det helt enkelt inte värt det! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *