Skitdag och serva bilen

 
Igår var en riktig skitdag för mig, jag har någon förkylning i kroppen och allt gick fel utom att jag fick sälja några fina jobb till Norge. När man känner sig sjuk då orkar man verkligen inte lika mycket, jag tänkte på alla som har värk och sjukdomar att brottas med dagligen.
 
 
  
Idag ska jag lämna bilen på service och det vill jag inte missa så nu har jag fixat mig iordning ändå. Ska besikta den gamla bilen också och laga en skada innan den nya kommer så det är skönt om allt blir gjort. Jag skulle gärna vilja köpa mig lite tulpaner till bordet också och så behöver det handlas lite mat. Vi får se hur det blir med det.
 
 
Handkräm här
 
 
Mobilfodral här 
 
Härligt att det är fredag ändå och helg och hoppas ni mår bra och känner er pigga och glada!
 
Kram Lotta
 
 
 
Inlägget innhåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *