Ordning i väskan

 
 
 
 
Jag har varit ute på en morgonpromenad med Helena, -12 grader och strålande sol. Kan man bli annat än lycklig. Elin och Kalle är sjuka och vi får ställa in lite middagar , men själen är glad och jag planerar annat som jag behöver komma ifatt med. Så himla skönt att vända blad på något sätt och vara igång med nya året.
 
 
 
 
Något som jag är bättre nu när sedan jag startade med företag på heltid så är det organisation. Att ha ordning och reda och skriva i min bok är viktigt för mig. Förr gillade jag hejsan hoppsan både som person och i mitt jobb men nu är det som min hjärna behöver ha mer koll och ordning ….det kanske är åldern. Min handväska förr var alltid oreda men nu försöker jag skapa lite ordning. Trots det vet jag aldrig vart mina nycklar och min telefon ligger när jag ska iväg med jag har åtminstone ordning i plånboken och väskan 🙂 
 
Nu ska jag sätta lite fart här, plocka ordning lite och jobba. Sålt bilder till Tyskland som ska skickas. Ha en toppenfin dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ordning i väskan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *