Nu blir det vardag igen

 
 
Så är barnens lov slut och vardagen tar vid, det ska bli skönt det med. Vi började lovet med firande med släktingar, middagar, besök på restaurang, hotellnatt m.m och sedan blev alla i familjen sjuka utom jag. 
 
 
 
 
Den här veckan har det varit väldigt lungt här hemma. Jag klarar av det mycket bättre nu än förr, då jag var mer rastlös. Så den här veckan har jag motionerat en del , men sen har jag suttit på ändan och lyssnat på poddar, tittat på gamla tv-klipp och jobbat med mina bilder. 
 
 
 
 
Idag har jag bakat bröd för hela veckan och plockat ordning för imorgon får vi städat, söndagar är alltid plocka ordning dag  för oss. Sedan blev det en tur ut och ta hand om djuren och titta till växterna i orangeriet. 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag fortsätta komma ifatt med både jobb och allt annat sedan blir det träning i byn. 
 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Nu blir det vardag igen”

  1. Dejlige billeder! Hvis jeg ikke allerede boede på landet, ville jeg få lyst til at flytte derud ved synet af de fine stemninger du viser 🙂 Og hvor er jeres kat bare yndig!

  2. Härliga utebilder i den fina snön som äntligen kom tillbaka igen! Älskar din blogg som innehåller allt, du bjuder på dig själv, både med privata inlägg och bakrecept, mode, fikastunder, träning, kläder m.m. så inspirerande! Kör ditt race, och bry dig inte om "dumma elaka inlägg". Ha en fin kväll! Kram 🙂

  3. Hej! Vad är det för byggnad snett bakom erat hus som syns på andra bilden i detta inlägget, bakom den inglasade altanen? Och på den näst sista bilden, är det orangeriet? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *