Matat höns och Barcelona

 
 
Har varit ute och gett hönsen mat och vatten. De värper bra, ca 5 ägg om dagen. Är så glad att vi skaffade dem, de har gett oss mycket glädje. Man skaffar inte höns för man ska få billiga ägg ( inte om man har så här några)  för det kostar ganska mycket med mat. Utan man skaffar dem för sällskapet och för  de goda äggen skull. 
 
 
Så en fråga…ni som varit i Barcelona. Har ni tips på hotell? Vi ska åka med mitt tjejgäng och det behöver lite tips. Jag har bara bott utanför Barcelona. Ska leta lite tips ikväll, men ni har ju alltid så många bra tips så jag frågar er.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Matat höns och Barcelona”

 1. Barcelona har jeg ikke været i, så jeg kan ikke hjælpe. Men jeg har høns, og jeg elsker mine høns. De er så nemme og søde, og det er sådan en fornøjelse at hente egne, frisklagte æg hver dag 🙂 Jeres høns er vældig kønne. Hvilken race er de?
  Søndagshilsner fra Nana

 2. Hej Lotta,
  När jag var i Barcelona med mina tjejer så bodde vi på ett jätte trevligt hotell som heter Avenida Palace som vi tyckte mycket om och läget var jättebra.
  Härligt med tjejresor!

 3. Hej fina. Såååå kul med Barcelona. Vill absolut dit igen. Vi bodde på Royal mitt på Ramblan. Kunde sitta i fönstersmygen och kolla medan man vilade lite. Kraaaam Inger

 4. Hotell Barcelona!
  Mysigt med lite lyxig känsla och, bäst av allt, takterrass med pool!
  Om inte badet lockar var det toppen att bara få sitta o njuta med utsikten över stan!
  Åker vartannat år på tjejresa – önskar er en härlig upplevelse,
  // Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *