Jul i trädkojan

 
Jag håller på att säkerhetskopiera bilder och tittar i mina mappar och det är så kul. Jag har väldigt många bilder som jag aldrig visat er. Några av dessa har ni sett förrut. Men nu går vi några år tillbaka när jag hade startat mitt företag och skulle fota julreportage i kojan. 
 
 
 

 
 
Det var så här det började med att vi stylade och gjorde reportage hemma och jag använde mina familj som snällt ställde upp på bilder. 
 
 
 
 
 
 

Våran trädkoja tex. har vi gjort tre olika reportage som sålt i Sverige, Norge och Tyskland flera gånger om. 
 
 
 
 
 
När jag såg dessa så tänkte jag att de här kan ju inspirera många även nu även om de är några år gamla. 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Vi hade oftast väldigt roligt och tokigt blev det. Ibland blev både man och barn så trötta på sin galna mamma. Det var också en massa jobb att släppa runt på alla saker, men det var så det började. Tänk så mycket som hänt och så fort åren går.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Jul i trädkojan”

  1. Underbart att se och läsa om hur allt startade med ditt fotograferande. Du har varit fantastiskt som lyckats ta dig dit du är idag. Och barnen, vad små de var här. Tiden går ju allderles för fort, eller hur? Kramar från ett kyligt Umeå

  2. Jag blev så glad när jag såg bilderna på barnen!Så underbara!!Och visst,jag tror också att man blir inspirerad av den fina julpyntade trädkojan!
    Ja,tiden går fort,så det gäller att ta vara på den:göra det man måste,men framför allt njuta av det man älskar och inte skjuta upp det!Själv njuter jag så ofta jag kan av mina barnbarn…
    God fortsättning på Det Nya Året!
    Kram /Lena

  3. Vilka minnen =) Tror det var med dessa bilder jag fastnade för din blogg och började följa. Tyckte du var en SÅÅÅÅ bra fotograf. Men tänk hur mycket du och jag har utvecklats sedan dess 😉 kul att minnas tillbaka och se utvecklingen samtidigt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.