Här är vädret är lite grått och trist men jag tänker ha sol i sinnet

 
Krukor och vas gammal här 
 
 
Igår hade jag en sådan där toppendag, när man känner sig bäst och starkast i världen. När sömn, mat, träning, träffa vänner och en älskad familj funkar fint ihop. Inatt däremot vaknade jag inte kunde sova, om jag vaknar på nätterna brukar jag försöka tänka att det är ok att vara vaken för jag kan ju styra min dag och ta sovmorgon istället så fick det bli idag.Nu vaknar jag inte speciellt ofta, men det händer. Sovmorgon och i eftermiddag ska jag fixa ärenden, det blir säkert en bra dag ändå. 
 
 
Min bil ska in på lagning för jag lyckades repa den mot en stolpe på en parkering, det måste fixas innan den nya kommer och så köpa en ny telefon. Läste på apple sida sedan att min telefon omfattas av ett fel som apple rättar till genom att byta batteri. Bara slå in serineummer HÄR. Det är alltså inte mitt fel att telefonen stängs av hela tiden när den blir kall. Jag ska ändå köpa en ny av Dialect i Linköping och så tänker jag sälja den gamla. Vill ha en bättre kamera i mitt företag. 
 
 
Någon var nyfiken på hur naglarna blev denna gång. Körde lite korall eller orange, vet inte vad färgen heter. Johanna min vän använde två lack så de skulle bli lite glittriga. Känns våriga och fina tycker jag. 
 
 
Väska här, skor här och liten 
 
Så idag har jag snörat på mig mina gamla nikedojor och tänkte ta den lite bekväma sorten till stan. De är ju så sköna! Slängde in dem i tvättmaskin så blev de som nya. 
 
 
 
 
 Ljus här ( samarbete) 
 
Ikväll ställer jag mig nog på crosstrainern i vår skola, hade tänkt springa men det hinner bli mörkt och jag är inte så förtjust att springa i mörkret. Skulle vara en dröm att få ett löpband dit ut, men det är så dyrt och ingen kostnad jag vill lägga just nu. Vi har ju väldigt tur att ha en egen gympasal, det är lite kallt för vi har ingen värme men det finns massor av övningar som man kan göra där ute. Får ta tag och städa där någon dag så alla döda flugor försvinner 🙂 Ska försöka ha rörelse i min vardag varje dag och så sittups. Har fått den där lusten igen och det känns härligt och nu får jag inte så mycket träningsvärk längre efter x-fit. Jag är igång, tjohoo 🙂
 
 
Ha en fin dag, här är vädret är lite grått och trist men jag tänker ha sol i sinnet.
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Här är vädret är lite grått och trist men jag tänker ha sol i sinnet”

  1. Jag är lite nyfiken på vad det är för lökar du satt i dina krukor och hur du sköter om dem. Jag har själv provat att sätta lökar i krukor, men resultatet blir aldrig bra.

  2. I mitt liv fungerar det bäst att ut och springa runt kl 17-18, så halva året blir det i mörkret! På hösten tänler jag alltid "usch vad jobbigt att springa när det är mörkt" men så vänjer jag mig (och har en bra pannlampa, hehe) och framåt våren suckar jag över att behöva springa när det är ljust 😄 Det jag gillar med mörkret är att ingen ser hur jag ser ut när jag springer 😊 kram!

  3. Jag har följt din blogg en kortare tid och den har nu blivit min favoritblogg! Jag gillar det du skriver och bilderna är fantastiskt fina. Vi har ganska mycket gemensamt. Jag är också förskollärare men varvar det med ett kontorsjobb. Älskar också att springa men även åka längdskidor. Har du provat det? En superbra motionsform! Förstår att ni haft en väldig tuff period bakom er. Kram Lizze

    1. Hej, har aldrig åkt längdskidor men funderar på det. Vi har inte snö så långa perioder , men förra året var ju en fin vinter. Har tänkt att köpa en bättre cykel först så jag kan cykla lite mer 🙂 vad glad jag blir för dina snälla ord. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *