Tulpaner med självplock

I samarbete med Linköpings trädgårdshandel
 
Blommor är något jag skulle vilja jobba med mera. Älskar gå i blomsteraffärer och den där doften som är inne i växthus. Mmmmm….
 
 
På Linköpings trädgårdshandel kan man plocka tulpaner till självplockning. Det har jag vetat länge men att det var så ovanligt att det bara i deras butik och Ulriksdal och möjligtvis några fler ställen visste jag inte.
 
 
 
 
 
Självplock är terapi. Gå går bland alla vackra tulpaner och få välja färg. Jag valde att plocka ihop en bukett med lila färger och så tulpaner som jag tog med hela löken och satte i glasvasen från Ikea. 
 
 
 
Har du vägarna förbi Trädgårdsföreningen så ta en tur in till Linköpings trädgårdshandel och upptäck alla nya blommor de fått in och så fin butiken blivit och så dessa tulpaner till självplockning.
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
…………………….
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Tulpaner med självplock”

 1. Men så underbart! Jag är inne på min andra bukett tulpaner här hemma och lyckades i sista sekund att rädda dom. De första vissnade innan de ens slagit ut och jag märkte att samma sak började hända med de andra men det visade sig att jag hade allt för mycket vatten i vasen. Tokigt det kan bli 🙂

 2. Så underbart att få plocka sin egen bukett. Har aldrig varit i Linköping men åker jag dit ska jag absolut åka till trädgårdshandeln. Ha en fin kväll. Kram Annika

 3. Underbara bilder och färger💜🌷. Ska hälsa på dottern i Linköping på sportlovet och då blir det definitivt ett besök till trädgårdsföreningen! Ha det gott, kram Anna

 4. God morgon!

  Vi var på julmarknad i Trädgårdsföreningen i december och passade på från tips från dig att besöka Trädgårdshandeln. Jag säger bara åhhhh vad mycket fint så lite fick vi med oss hem i en påse.

  Men självplock? Så trevligt. Får ta med svärmor och åka dit.

  Nu till en sådan där tråkig fråga som jag aldrig ställt till någon…..vart är vasen på fot köpt?

  Tack på förhand!

  Med vänlig hälsning: Jessica

 5. Underbara bilder och färger💜🌷. Ska hälsa på dottern i Linköping på sportlovet och då blir det definitivt ett besök till trädgårdsföreningen! Ha det gott, kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *