Träningskläder i färg

 
Titta vilka härliga färger som kom på träningskläderna från Kari traa och bra priser nu också. Tightsen med mycket färg ska jag ha när jag springer ute så jag tog medium på dem så jag kan ha underställ. De turkosa byxorna fick också bli medium med trekvarts som jag ska ha på x-fiten. Kari traa är lite större i storlekarna och så går de upp en bit över magen. Jag har köpt Röhnisch några gånger men de har inte suttit lika bra, men det kanske är för jag köpt fel. Nu har jag fräscha träningskläder igen som går att ha till många färger.
 
Träningskläder här och skor här  (adlink) 
 
 
Annars så har jag jobbat undan massor på kontoret idag, skönt att kunna ta sig den tiden så man hinner lite. Ska nog fortätta med det och plocka ihop lite bilder till reportage. Skulle kunna ta en promenad men känner mig lite lat idag. Imorgon blir jag ett år äldre så vi får se vad dagen bjuder på. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Träningskläder i färg”

  1. Jag har precis packat upp ett underställ från Kari Traa. Är supernöjd. Så skönt och sitter perfekt.
    Det blir nog mer kläder därifrån framöver 🙂
    Måste nog tipsa om det på min blogg också 😉
    //Lizze

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *