Några sminkfavoriter

 

 
Igår var jag på massage på p.a.u.s igen. Jag känner inte att jag har ont i nacken i vardagen men när jag kommer dit så känner jag de har lite att jobba med. Jag jobbar inte så långa stunder vid datorn så det går bra här hemma. Idag blir det däremot kontorsdag hela dagen. Går du på massage? Man kan ju använda sina friskvårdspengar och min man går också dit. 
 
 
Tänkte jag skulle visa några sminkfavoriter jag har just nu. Jag byter ganska ofta tycker det är roligt att pröva lite olika. Just nu använder jag en mascara som finns på p.a.u.s men inte i webbshopen, den kommer jag nog aldrig byta ut. Den är allergivänlig och jag får aldrig klåda av den och när man tvättar av den så kan man ta bara vatten.
 
 
Sedan använder jag concealer från bareMinerals som finns här, har fått tips om färg som passar mig och den täcker så snyggt. Även foundation från bareMinerals här  och puder som finns här . Något som jag inte vill vara utan är ögonbrynsfärg som jag har en liten hård borste till och finns här . Bilden ser ni också en ögonskugga som jag även använder som rouge finns här 
 
 
Necessär här ( samarbete ) 
 
Jag har fler produkter som jag använder som ögonskugga, settingspray m.m och krämer men de kom inte med på bild denna gång. 
 
Nu ska jag ta tag i bokföringen och allt annat som måste göras. 
 
Kram  Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Några sminkfavoriter”

  1. Hej Lotta!
    Du har säkert fått den här frågan tusen gånger.
    Var har du köpt det svarta halvmånebordet?
    Läser ganska många bloggar men du tillhör en av mina favoriter.
    En stor kram från Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *