Möte och tur till stan

 
Möbler Mio gamla
 
Godmorgon vänner, det var ett tag sedan jag fick till ett inlägg så här på morgonkvisten. Jag har varit för lat för det 🙂 Idag ska det fotas en hel del bilder på förmiddagen och sedan ska jag till stan på ett möte med lunch och det det ska jag berätta mer om senare. Jag ska ta mig lite tid att gå och handla mitt favoritkaffe och krydda m.m och bara njuta lite.
 
 
Så lite köksbilder med ett annat objektiv så ni får se lite mer. Ska nog använda detta lite oftare framöver så det blir lite mer som kommer med. Har lite planer för köket i framtiden men än så länge är det bra som det är. 
 
Vad ska ni pyssla med idag då?
 
Kram Lotta
 
………………………..
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Möte och tur till stan”

  1. Vika härliga bilder, tycker du inte det blir kallt med plattorna? Vi har lagt in lite strävare klinkers och pa nagot sätt känns det varmare pa förtterna. Joda, idag har postat en video med Fransk interiör idag pa min blogg. Kolla in kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *