Lazy day

I samarbete med Boomerang
 
Nu har vi varit hemma några dagar och igår var jag ute hela dagen och fixade vid orangeriet, så idag blir det en tur till stan och träffa svärmor och svärfar på fika.
 
Gå in till orangeriet och ta en kaffe och sitta där är så mysigt. Jag älskar doften som är i växthus och nu får jag ha det hemma på min egen gård. Det är så lyxigt. 
 
 
 
Sedan ska man inte hålla på att plantera när man får visa så här mysiga kläder i samarbete med Boomerang , men det kliar i fingrarna när man är där ute och nu har det kommit lite mer fröer som jag satte igår. Nu får jag verkligen inte beställa mer fröer för jag vet inte vart jag ska ha dem 🙂 
 
De här mysiga kläderna som jag har på bilden hittar du den sköna mjuka tröjan i färgen pine green HÄR i flera andra härliga färger som cream, rosa och blå med andra texter och de fladdriga mysbyxorna HÄR 
 
 
 
 
Använd gärna min unika rabattkod Landet15 som gäller på den mysiga tröjan i flera färger och texter HÄR från idag tills på söndag 22-26/2 på hemsidan och även i butiken i Linköping. 
 
Passa även på att regitrera dig på Boomerang Friendsmedlem HÄR för att ta del av deras fantastiska erbjudanden. 

Ha en lazy day 🙂 återkommer med bilder från vår mysdag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lazy day”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *