Drivbänk av skräp

 
När jag vaknade så sken solen och vi hade ingen snö, så jag har varit ute och fortsatt där jag har kompost och byggt upp en gammal sliten drivbänk. Jag gillar när en trädgård är lättskött och snygg men jag har också en kärlek till det där operfekta och lantliga. 
 
 
Så av den gamla redet som hönsen lagt ägg i så blev det en drivbänk där jag ska odla potatis och sätta lite krasse. När jag gör något som inte behöver vara perfekt så är ofta glädjen som störst och den här ligger på baksidan av orangeri och hönshus ute i vår hage så här syns den inte heller. Just att skapa något av skräp som bara ligger och inget av värde men när det blir potatis här sedan så kommer det bli till nytta och vackert att titta på. Komposterna ska jag måla med samma fina grå färg som jag har på pallkragarna, men det får bli i vår och gamla dasslocken fick bli skydd.
 
 
Nu har snön kommit och jag ska vara inne och jobba en stund. Jag har också en ide att jag annars ska ta vara på en massa långa vedpinnar som vi har och bygga ett staket av vid komposten. Vi får se vad jag hinner med. Jag vill samla på mig löv och göra bokashijord framöver. 
 
Nu får det bli en kaffe och värma min kalla näsa och umgås med mina barn lite.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *