Att kunna påverka 40%

 
I samarbete med Modesto
 
Vad roligt att många gillade receptet på fisksoppa, jag ska försöka fota mer maträtter framöver nu när jag använder blixten på kvällarna. 
 
 
Elin blev tyvärr hemma idag med och har magkattar av sin mediciner, det är inte så kul så då är det viktigt att fokusera på glädje. Vi tokar oss, när mormor ringer så skojar vi om att mamma vill följa med Elin till krogen (Elin fyller 18 i april) . Man får liksom hitta glädje i det tråkiga. Så är det hela tiden. Jag läste en artikel på morgonen att vi kan påverka hjärnan 40% , de resten är ca 50 % arv och 10% omständigheter. Om jag nu har fått 40% att påverka så tänker jag ta den chansen att skapa bra tankar. Jag vill ge mig det bästa, det är min hjärna så jag måste göra jobbet själv. 
 
 
Så är det också när man ligger på sjukhuset eller vart man är, man har ett val att välja sina tankar och allra helst när livet är tufft då är det bra om hjärnan är med en. För ledsen blir man ändå. Jag älskar mitt liv och de val som jag gjort för att vara här just nu. Cancer finns, men jag tänker inte låta den påverka mig så jag blir bitter och tråkig. Jag försöker styra över cancern och inte tvärtom. Så jag sätter på musik, lägger upp min arbetsdag, ser till att Elin har det bra osv. Ska ut och testa mina springskor sedan.
 
 
Men nu blir det en runda ut till djuren och kolla till mina höns. Längtar som en tok till jag kan vara ute i trädgården och fortsätta mina trädgårdsprojekt, men det dröjer ett tag till. Här är det snö och kallt, så vi får anpassa oss efter det. 
 
Dessa toksnygga och sköna myskläder hittar du hos Modesto bland nyheter här , byxor HÄR och tröja HÄR
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att kunna påverka 40%”

  1. Har du läst/lyssnat på "Lev livet fullt ut"? Jag känner inte dig, men har följt dig lääänge, och jag tror du verkligen skulle gilla den. Du pratar ju mycket om här och nu, att vara i nuet! Jag har kommit halvvägs i boken och den är otrolig! 🌼🐝

  2. Hej,

    Vart kan man läsa artikeln om hjärnan? Det lät intressant och jag blir också peppad till att ge mig själv de bästa förutsättningarna för ett positivt tänkande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *