Är du förberedd?

 
I samarbete med Kähler design
 

Jag brukar försöka se till att ha blommor på bordet varje vecka. Jag köper nästan aldrig färdiga buketter utan plockar ihop lite egna i affären eller från torget som jag dekorerar med. Det behöver inte vara så himla mycket blommor, oftast kan det enkla vara det vackra. Jag längtar till man kan gå ut i trädgården för att göra sin egen bukett.
 
Vaser har jag hemma är i olika storlekar för jag tycker om att dekorera både högt och lågt. Till alla hjärtans dag får man hoppas att det är jag som får blommor av min man, om inte annat så är det trevligt att få blommor vilken dag det än är i månaden. Han brukar däremot köpa färdiga buketter. Hammershoi vaser är tillverkade i keramik och har en god kvalite. Keramik som är så vackert och en favorit hos mig. 
 
 
Kähler har vaser för olika buketter och i olika utförenden, så titta gärna in på deras hemsida för att finna inspiration till din bukett HÄR Vem vet om man ställer fram vasen så kanske det även kan bli blommor i den på alla hjärtans dag. Ibland behöver sin käraste lite ledtråd för att förstå 🙂
 
Titta också gärna in på instagram HÄR så har du möjlighet att vinna ett set med 4 st vackra Hammershoi vaser från Kähler. All information hittar du där. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Är du förberedd?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *