Afrikas blå lilja

 
 
Afrikas blå lilja är en blomma som jag alltid velat ha. Förra året köpte jag den och nu har den fått övervintra i orangeriet. I  år har jag tagit frön och satt och hoppas på fler växter. Är den någon av er som satt frön och lyckas få nya växter? Det är spännande för jag provar mig fram. Jag kan som sagt inte så mycket, men man lär sig när man håller på. 
 
Så nu ska vi äta frukost här på Hooks herrgård ( samarbete ) och snart på väg hem igen efter en underbar spatur med hotellnatt och även fotat några jobb. Ska visa er när jag hemma igen och så lite andra erbjudanden och bilder. Det blir fin vecka. Har mycket kul på gång.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Afrikas blå lilja”

  1. Jag har satt rosépepparkorn från en vanlig kryddburk köpt på ICA. Jag lyckades få två små korn att gro. Nu några år senare är det två små uppstammade plantor. De doftar ljuvligt när man klipper och beskär dem. Testa du också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.