Tjejhelg på Österlen

 
 
Vilken helg jag haft med mina vänner. Vi som möttes genom bloggen, jag tror det är 8 år sedan. Sedan dess har vi setts flera gånger per år och det är så kul med dessa tjejer. Allt som hänt genom åren som man kan prata om och vi kan vara som vi är. Anne och hennes man äger ett fantastiskt hus i Skåne som vi nu åker till för andra gången. 
 
Min vän Lina
 
 
Första kvällen när vi kom ner var det underbar kvällssol , ja det var det flera kvällar. Det blir som guldsken ute, så vackert. 
 
 
Huset är galet fint, Anne är grym på att inreda både huset i Skåne och i Linköping. Jag blir så inspirerad av att få åka och se allt vackert och hur stilfullt hon fyller detta hus med inredning och kärlek. Varje gång jag kommer hem efter varit hos Anne vill jag rensa och piffa kuddar i soffan, typ. 
 
 
På Österlen finns ju så mycket att titta på . Vi har åkt omkring och tittat i två dagar. Första dagen var vi på vackra stranden vid knäckbäckshusen. Precis som att vara utomlands. Vilken strand.
 
 
Sedan åkte vi vidare ner till Kivik. Där stannade vi för lunch, en fantastisk god rödspätta blev det på Kiviks musteri. 
 
 
På hemvägen åkte vi in till Simrishamn och tog en kaffe med glass och kikade in på Apotekarns. Där är ju alltid så inspirerande och mysigt. 
 
 
Vi var också inne på Vacker Vardag, där hade jag kunnat köpa allt tror jag. Wow så mycket snyggt. 
 
På kvällen i huset dukade vi upp plock och drack bubbel, många flaskor bubbel blev det 🙂 
 
 
 
Så det var lite vad vi hann med första dagen på Österlen, har lite mer som kommer snart. Vill du följa Anne på hennes insta så hittar du henne här 
 
Nu ska jag ta tag i lite jobb här hemma, ska klippa gräs , hämta paket…snyggaste skorna som jag köpt här (adlinks)  har kommit . Så är Elin fortfarande sjuk, det är tungt men vi försöker ta en dag i taget och Philip är hemma för magvärk. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Tjejhelg på Österlen”

  1. Jag ser att du haft härliga dagar här på Österlen. Åhhh fina underbara Knäbäck. Såg du det lilla kapellet i backen ut mot havet? Där har jag och min man gift oss.
    Hoppas att det gått bra med din dotter och att hennes prover är bra och hon får blir riktigt frisk.
    Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *