Ta tag i saker direkt

 
 
Tack för alla rara ord här på bloggen, insta , fb osv . Ibland måste man få ur sig saker för det ska kännas bättre sådan är jag i alla fall. Jag vill ha med er men ändå behålla vissa saker privat. 
 
Idag har jag haft en jättebra dag. Börjat att ha rutiner här hemma, tagit tag i min träning osv Varit ute och sprungit och hunnit massor jobb. Jag mår så bra när jag tar tag i saker direkt när jag vaknar, både jobb och allt plock som man behöver göras och det är skönt. Ett tag så var jag mästare på att skjuta på saker för energin fanns inte, men nu är det så härligt att komma upp på morgonen och sätta fart. Imorgon ska jag överraska Elin med en sak som jag vet hon kommer bli glad över. Nej nu ska jag fixa mina barns sängar. De brukar få bädda själva men idag känner jag för att skämma bort dem 🙂 
 
Min farfar odlade alltid krasse på gammal julgran, det gör jag med nu för då finns han i min köksträdgård. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ta tag i saker direkt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *