Plantera om blommor

 
Igår planterade jag om lite växter som hade för små krukor. Har fått för mig att jag ska göra om lite i varje rum med nya växter osv. Jag har inte gjort något inne på hela sommaren och nu blir man lite sugen igen. 
 
 
Den här växten, plättar i luften köpte jag förra året och hade i mina blomlådor ute. Sedan förvarade jag krukan i orangeriet i vinter och igår satte jag om den och tog in den i vardagsrummet. Den har blivit stor och fin. 
 
 

Älskar mina krukor från Sturehof. Är så rädd om dem och gillar att de har hål i botten och står på fat. Försöker att plantera om nästan alla växter jag köper. Ha en bra dag 🌸

 
Kram Lotta
……………………..
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Plantera om blommor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *