Nu har vi blåbär

 
Den här dagen har sprungit iväg och på morgonen var jag lat och gjorde inget blogginlägg men nu tittar jag in här och säger hej. Igår var vi på min brors 30 års fest, det var så kul. Jag körde nyktert men har ändå varit ganska trött idag så vi har inte jobbat så hårt. Vi har byggt blomlådor till rosorna i altandäcket och jag har hälsat på min syster.
 
 

 
Skål här (samarbete) 
 
Ikväll måste jag plocka lite ordning här för vi ska få städat och imorgon efter Elins skola hoppas jag vi kommer till sjukhuset med Elin.  
 
Våra blåbär har börjat mogna, skulle vilja köpa fler buskar. När man planterar blåbär ska man köpa två olika sorter och plantera i kalkfattig jord. Mina har tagit sig jättebra och supergoda till turkisk yoghurt och musli. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Nu har vi blåbär”

  1. Visst är de goda:) har också några buskar och är förvånad över hur snabb de ger så mycket bär även om vi hade otur med några frostnätter i våras😬Hoppas allt går bra för Elin imorgon 💗Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *