Min dag och än är den inte slut

 
 
Jag trodde jag skulle slippa skjutsa Elin till skolan tre dagar i veckan men då kommer hon försent 10 min , så trist. Jag som hann så himla mycket och kände mig så avslappnad när jag slapp köra till tåget på morgonen. Ja.ja. Nu blir det att skjutsa varje dag till tåget men hon kan åka med sin pappa hem. Det blir bra det med. Jag är så tacksam att jag får vara med mina barn varje morgon, det är guld. 
 
Idag på morgonen kokade jag fler betor, de blir supergoda att göra egna och receptet har du HÄR
 
 
 
Sedan skulle jag ju visa att jag tagit bort mina hairtalk. Mitt egna hår har blivit ganska långt och lite tjockare men topparna är väldigt slitna och håret är solblekt och om några veckor är det dags att fixa till det igen. 
 
 
Jag hade lite ärenden till stan idag så jag lämnade soliga landet. På morgonen ösregnade det men när jag skulle iväg sken solen. 
 
 
 
På morgonen dricker jag oftast bara kaffe så när jag kom till stan var det dags för lunch, var inne på Simons rosteri och köpte en laxsallad. Såååå god! Det är så mysigt där nu när de har öppnat upp innergården.
 
 
 
Sedan var jag förbi Boomerang som jag jobbar för ibland och hämtade lite kläder. De har så fint i butiken nu med alla höstfärger som kommit. 
 
 
När jag kom hem hade hönsen värpt massor av ägg och katten kom och gjorde mig sällskap. Nu har jag tagit mig en kaffe och ska plantera några ute och inneväxter och sedan fortsatta jobba lite vid datorn innan de andra kommer hem. 
 
Ha det fint! 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Min dag och än är den inte slut”

  1. Du har en helt ljuvlig blogg. Du är fin både på ytan o känns genomfin o familjär i hjärtat. Stort👍på att du mixar familjeliv med äkta känslor o hem trädgård.. fortsätt i samma anda. Jag har fölt dig dagligen i 2 1/2 år nu o gillar stort dina inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *