Idag är jag seg

I samarbete med Sharpman
 
Idag var jag visst väldigt seg. Igår var vi affärer och gick och tittade och det blir jag så trött av så idag blir det hemmadag. Ska ta tag i allt som ska plockas ordning, lite jobb osv och när mannen kommer hem ska vi bygga ihop golvet på ena sidan så vi får på poolöverdraget i helgen. 
 
 
I helgen väntar trevligheter. Födelsedag för barnens kusin och så Per Gessle konsert, ska bli roligt att gå på.
 
 
Den här söta blusen fanns hos Sharpman före sommaren (gamla bilder) , vet ej om den finns nu. Men tips är att Sharpman HÄR säljer mycket kläder till vardag som fest. 
 
Nej nu ska jag komma igång här så brukar det bli fart på Lotta efter en stund. Tror tvättstugan kallar på mig idag med
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *