Fina fötter och vad vi handlat

  
Det var å skönt att sticka iväg en stund själv idag. Blev först en tur till Blomstertorget och köpa en växt som jag visar imorgon när jag ska fixa rabatten och efter det blev det fotvård. Det regnade och var kallt när jag åkte men när jag åkte hem sken solen igen. 
 
 
 
Jag brukar göra fotvård på P.A.U.S en gång om året, fötterna blir så fina. I år fanns det mycket förhårdnar m.m att ta bort på mina fötter efter att jag byggt ute hela sommaren i foppatofflor. Behandlingen avslutades med lackning och titta så fina, vilken skillnad det blev.
 
 
 
 
När jag kom hem var det dags att laga mat till mina killar. Försöker hjälpa till med matlagningen lite mer nu när Kalle börjat jobba, ikväll blev det panerad rödspätta och blomkålsmos. 
 
 

Det var några som var nyfikna vad vi köpt i stan häromdagen. Det blev kläder till barnen, Philip hittade äntligen två par byxor dessa svarta ett par jeans och så skorna. Trasiga byxor ska det visst vara och jag bryr mig inte om det hål i byxorna, bara det är trevliga och förståndiga. Ja inte byxorna då utan barnen:) Nu har den här killen fart bort igen på moppen så nu är vi själva ikväll. 

 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Fina fötter och vad vi handlat”

 1. Härligt med fina fötter!! Unna dig det oftare kanske …
  I sommar har jag fått lära mig av min dotter som är veterinär, att liljor är extremt giftiga för katter. Dessutom dras katterna extra till just liljeväxter. Så håll ett öga på katten.
  Kram Annika

 2. Å, vilket citat! <3

  "Trasiga byxor ska det visst vara och jag bryr mig inte om det hål i byxorna, bara det är trevliga och förståndiga. Ja inte byxorna då utan barnen:)"

  Kan ju tillämpas för att t.ex. välja bort strider kring vad barnen ska ha på sig, eller fungera som en hjälp att fokusera på det som är viktigt och betydelsefullt.

  Det kommer jag bära med mig. Tack!

  1. Vad roligt Sara, hur man ser ut har inte med att göra hur man är som person tänker jag. Jag tycker att hål i byxorna är ganska coolt . Precis som du skriver, man får välja sina strider och hål i byxorna är en världslig sak skulle Karlsson på taket säga 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *