Fart omkring som en tok

 
 
 
Idag har fart omkring som en tok 🙂 bara gör det Lotta har jag sagt till mig själv och däremellan jobb vid datorn. Jag ska till Österlen i helgen och det ska bli så härligt. Kommer vara borta i 4 dagar så jag ska  fixa lite inlägg här till er så länge. Har haft massor att förbereda så det när man ska fara bort och inte vill jobba under dessa dagar. Tiden går så himla fort. Sedan har jag bokat lite trevligheter till familjen på höstlovet och spa till Kalle och mig några dagar på snygga Steam hotel. Längtar! Gjorde inget i sommar, men i höst ska vi mysa lite igen. Ska hitta något kul till mig och min bästis också. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fart omkring som en tok”

  1. Ha så mysigt i helgen! Bor ju så nära Steam, ångrar så att jag inte bokade tidigt då i våras då vi "närboende" fick specialpris. Maken pt lunch där häromveckan o tyckte det var kanon o vet ju precis vad jag gillar…. kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *