Mycket som ska hinnas med

 
 
Vaknade med huvdvärk idag och tog sovmorgon. Får ju alltid huvudvärk när jag har mens, måste nog söka för det framöver så jag får bra tabletter. Sedan är det tokmycket att göra innan man ska åka bort. Har också massor av plantor som ska sättas om och så allt jobb man ska hinna med. Alla dessa mail som trillar in som man vill svara på. Ja ni vet hur det är ibland och idag var en sådan dag med lite mycket av allt. 
 
Men nu har jag hunit massor och har en plan hur jag ska bli klar imorgon, för sedan far vi. Nu kommer min bästis hit och vi ska ta en promenad. Jag väntar också på en stor lastbil som ska komma med avenbokhäck som ska planteras nästa vecka.
 
 
Kram Lotta
 
……………………………
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Mycket som ska hinnas med”

  1. Hej. Prova zink mot mensproblemen. Är zinknivån låg så får man i många fall problem med pms, smärta…
    Kram från norra Sverige.

  2. Om du ej prövat så Bioidentisk progesteron, ej syntetisk fastän läkare vill ge den, jag slapp en massa konstigheter tack vare den, kan köpas utan recept. Och magnesium några dagar innan och under tiden.

  3. Jag vet tyvärr inte vad som hjälper mot huvudvärk vid mens men jag vet att många tycker att menskopp hjälper mot mensvärken om det är så att du har problem med det också. kolla menskopp.se, där är min ifrån. Om inte annat så är de jättebra ändå, speciellt när man har mycket att göra och inte vill springa på toa hela tiden =P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *