Fredag och Cashbackshopping

 
I samarbete med Cashbackshopping
 
 
Hej hopp, hoppas ni mår bra. Gud vilket härligt väder det är ute. Mannen är hemma och nu är vi lediga i 11 dagar tillsammans. Om en stund ska vi ut till orangeriet och plantera om lite växter. Har haft tokmycket jobb idag och sedan skulle vi till logopeden visade sig fast de glömt skicka kallelse. Men nu så är det helg och semester. 
 
 
Det där med att få återbäring på det man handlar är ju hur bra som helst. tex. så köpte jag en hel del till Philips rum och nu har jag fått pengar tillbaka på kontot. tex Nelly och Ellos har det och en massa andra butiker. Cashbackingshopping innebär att du handlar på någon av de butiker som är anslutna så sätts det tillbaka pengar på ditt konto som du sedan kan ta ut i riktiga pengar eller presentkort när du kommit upp i 100 kr. Du loggar in för bli medlem först och det är helt kostandsfritt. 
 
Dessa solsänger på Ellos liknande de vi har innan skulle sitta fint vid poolen när vi byggt om, då blir det återbäring på pengarna. Hur snygga är inte dessa. 
 
 
 
Sedan är det inte bara återbäring på kläder och inredning utan även resor. Så ska du iväg på en semester så smart att boka genom cashbackingshopping. Vi ska tex. till New York snart och då har vi bokat vår resa på Expedia och även på Booking där vi ofta bokar hotell. Det blir pengar tillbaka om man tänker på att gå genom denna sidan. Extra pengar till annat är ju toppen. Just nu har Hotels 7% återbäring här 
 
 
 
Om du vill kika vilka butiker som har Cashbackshopping så hittar du dessa HÄR  I helgen får man tex. 20 % rabatt+ återbäring på Halens här 
 
 
Okej, nu ska jag ta på trädgårdskläder och gå ute en stund innan det är dags att hälla upp ett glas bubbel och ta fredagkväll. 
 
Ha det fint!
 
P.s hörde nyss om Stockholm, vad är det för hemskt som händer, blir så ledsen….
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *