Bästa bloggläsare

 
 
Det vänder nu. Svullanden börjar minska och värken i ryggen börjar försvinna och det verkar som det vänder nu. Om vi har tur får Elin en födelsedag utan värk i år. Det blir skönt. Lugnet har lagt sig i huset och jag ska städa lite mer så slipper jag det imorgon. 
 
Jag har ju sagt att jag inte ska skriva så mycket om Elins sjukdom mer än när hon haft behandling för att summera lite och det är ju då det blir mest jobbigt. Nu får vi snart två månader igen innan det är dags igen för nästa spruta. 
 
Ha en fin fredageftermiddag och tack för du finns med och jag vet att ni är många som inte skriver men tänker på oss. Ni behöver inte skriva , jag känner och ser att ni är många som läser. Ni finns för oss både när det går bra och dåligt. Jag läser allt begrundar, hinner inte svara på allt men är så tacksam.
 
Idag tipsar jag om bloggen Landet Krokus här som jag gjort reportage, de kommer du kunna läsa i Året Runt nästa vår. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Bästa bloggläsare”

  1. Vill att du ska veta: Läser alltid, kommenterar sällan men tänker ofta. Tack för att du delar dina tankar så generöst, även till en sån som mig. Kram till dig och familjen💕

  2. Läser jämt och kommenterar sällan eftersom jag inte vet vad jag ska skriva och bara har bloggar på jobbet. =) Men gillar din blogg väldigt mycket och måste bara säga att du har väldigt fint hemma! =) Tack för en bra blogg!

  3. Läser din blogg och följer er i med- och motgång samt njuter av dina fina bilder. Önskar er alla en jättefin dag i morgon och gratta dottern från en okänd tant!

  4. Va fint att det känns bättre nu. Hoppas ni får en härlig helg och Elin en fin fin födelsedag! Det är en stor dag att fylla 18 🌻🌻🌻 tack för alla tankar du sätter ord på så bra. Man får sig en och annan tankeställare då man läser din blogg, framför allt tror jag man lär sig se det fina i livet och inte gnälla för allt hela tiden. Jag har märkt sedan jag började läsa din blogg, hur jag blir irriterad på människor som gnäller över små oväsentliga saker hela tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *